B2Connect, voor echte verbinding en ondersteuning!

Woning verhuren Utrecht

Overweeg jij om je woning, studio of appartement te verhuren in Utrecht?

Bijvoorbeeld omdat je tijdelijk in het buitenland verblijft, gaat samenwonen of omdat je een nieuwe woning hebt gekocht en de oude (nog) niet wil verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! B2Connect regelt dit van A tot Z.  Er komt veel kijken bij het verhuren van woonruimte in Utrecht. En er zijn verschillende regels waar je je aan dient te houden. Zo zijn er regels wat betreft het bepalen en het verhogen van de huurprijs, het opstellen van een huurcontract, het onderhoud van de woning en het betalen van belasting over de inkomsten uit de verhuur. Op onze site of in een persoonlijk gesprek leggen we je graag meer uit over wat de regels zijn bij het verhuren van huurwoningen, wat wij voor je kunnen regelen en waarom je bij ons in goede handen bent!

Waarom je woning verhuren bij B2Connect?

Door onze persoonlijke aanpak en ons netwerk in Utrecht regelen wij de verhuur van je woonruimte zo snel en betrouwbaar als mogelijk. Wij kennen onze verhuurders en huurders goed en zorgen voor een goede verbinding. Omdat wij je zoveel mogelijk ondersteuning willen geven bij het verhuren van je huis hebben wij onze belofte vertaald naar negen belangrijke B’s.

Maar wat maakt ons nou anders? Als je appartement of woning te huur staat vinden wij het belangrijk dat je persoonlijke begeleiding krijgt. Hiervoor hebben wij genoeg kennis van zaken en kunnen we je adviseren waar nodig. Wij houden ervan om huurder en verhuurder goed met elkaar te verbinden en zorgen dat het contact soepel verloopt. Hierdoor voel je je eerder op je gemak als je je huis gaat verhuren en kun je een gedegen keuze maken aan wie je uiteindelijk wilt verhuren.

Wij zijn zeven dagen in de week online bereikbaar. Dit omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden en we je waar nodig graag helpen. Ook zijn wij erg transparant in onze prijs en voorwaarden en kom je dus geen onverwachte kosten tegen.

Wat regelen wij voor jou als je je huis wilt verhuren?

Bij B2Connect heb je de zekerheid van het professionele ondersteuning bij het verhuren van je appartement of huis. Wij dragen zorg voor alle aspecten die hierbij komen kijken. Dit betekent dat B2Connect namens jou je woning aanbiedt aan huurders, in overleg met jou de verhuurprijs en voorwaarden bepaalt, het huurcontract opstelt, de bezichtigingen verzorgt en de huurders natuurlijk screent. Ook zorgen wij voor een goed contact tussen beide partijen en zijn wij er altijd om te helpen, als derde partij. Jij maakt uiteindelijk zelf de keuze aan wie je woning verhuurt!

Woning verhuren in Utrecht?

Overweeg jij om een woning, studio of appartement voor verhuur aan te bieden in Utrecht en wil je meer informatie over waar wij jou mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. We leren je graag kennen!